Winkel & showroom

Kom de diverse kamado's voelen en proberen!

Kamdowinkel is onderdeel van Fun Cooking, een kookconcept in Roosendaal van ruim 250 m2 met een specialisatie in barbecue.

In de winkel staan kamado’s van verschillende merken (Kamado Joe, The Bastard, Grill Guru Classic & Elite en Big Green Egg) zodat je ze naast elkaar kan zien, voelen en proberen. Er zit namelijk best wat verschil tussen de verschillende merken! Doordat wij inmiddels meer dan 10 jaar professionele ervaring hebben, kunnen we je voorzien van goed advies en kan je zelf een weloverwogen keuze maken.

Uiteraard hebben we ook een groot assortiment van een groot aantal merken accessoires, rookhout, kook/bbq tools, boeken op voorraad en direct beschikbaar. Alles wat je in de webshop kunt vinden hebben we ook in de winkel liggen. Wij vinden het leuk om producten van diverse merken te testen om zo aan jou het beste advies uit te brengen. Juist daarom voeren we zoveel verschillende merken, uit het assortiment van ieder merk halen we de beste producten!

Ook hebben we diverse meubelen van douglas, eiken en beton in onze winkel staan. Wij ontwikkelen deze zelf en kunnen uit voorraad leveren. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk!

We voorzien je graag van advies en tips in onze winkel. Oh, en we staan er regelmatig zelf te koken de kamado, dus wanneer je gelukt hebt kun je direct een hapje mee eten!

Adres winkel
Dokter Brabersstraat 12
4701 AT Roosendaal
Parkeren op straat kan in de Hendrik Gerard Dirckxstraat (bij nummer 36 kan je een parkeerterrein op rijden) en in parkeergarage de Roselaar.