Ontdek de eerlijke manier van grillen, koken, barbecueën, pizza bakken, stoven of roken. Met The Bastard (voorheen Black Bastard) maak je in een handomdraai overheerlijke en malse vlees-, vis- of groentegerechten met een verfijnde smaak. Pure kwaliteit, gewoon écht lekker eten geïnspireerd op de oervorm van koken.The Bastard is niet als alle andere barbecues of kamado’s. Het is Dutch design van hoogwaardig cordieriet keramiek met 20 jaar garantie. Lekker ongecompliceerd, stoer, kwalitatief, veelzijdig en voor iedereen. En ja dus ook prettig geprijsd. ‘Serious outdoor cooking’ niet alleen voor professionals.

Puur dutch design

Terug naar de essentie. Nederlandse designers begrijpen dit als geen ander. Ze geloven dat alles altijd beter, mooier en ef ciënter kan. Zoeken naar de juiste balans tussen vorm en functie. The Bastard is daar met zijn no- nonsense karakter een mooi voor- beeld van. Eerlijk design, gemaakt van de beste materialen en zo makkelijk in gebruik. Uitgevoerd in zwart want “is there any other color”!

Het beste van het beste (20 jaar garantie)

Alleen het hoogwaardigste industrieel keramiek is goed genoeg. 100% bestand tegen zeer hoge temperaturen. Oersterk met 20 jaar garantie. Ook de andere onderdelen zijn gemaakt van de beste materialen. RVS of gehard staal afgewerkt met een powder coating voor maximale duurzaamheid in weer en wind.

The Bastard actiepakketten