We kennen het allemaal: je bent met iets bezig wat je leuk vindt maar je frustreert je aan de kwaliteit van het gereedschap. Misschien gaat het niet kapot, maar het werkt niet zoals het eigenlijk zou moeten werken. Vanuit deze gedachte is Kamado Joe ontstaan. Continu op zoek naar verbeteringen van het product en de gebruiksvriendelijkheid centraal stellen. Betere kwaliteit, slimmere functies en meer innovatieve accessoires. En dat merk je het aan het product, het zit gewoonweg slim in elkaar. Het is niet voor niets dat Kamado Joe levenslange garantie geeft!

Zeer compleet geleverd

Een van de grote voordelen van een keramische grill is de veelzijdigheid, kan er veel meer mee dan op een traditionele BBQ. Bij Kamado Joe krijg je in principe alles om direct aan de slag te kunnen met roken, koken en grillen, in plaats van dat je er nog diverse extra accessoires bij dient te kopen.

Flexibel grillen: Divide & Conquer

Dit slimme systeem vervangt het gewone grillrooster. Centraal in dit systeem staat het ‘halve rooster’: alle onderdelen zijn gehalveerd zodat ze in hoogte verstelbaar zijn en de mogelijkheid ontstaat om verschillende soorten roosters en platen te combineren. Het tweedelige grillrooster en het rek met meerdere niveaus biedt grote voordelen ten opzichte van een standaard rooster: verdubbel je grill oppervlakte, creëren verschillende warmte zones en ben flexibel met diverse roosters voor speciale bereidingswijzen.